Beusi sténless

  • galvanized steel gutter

    talang baja galvanis


    Panjangna: 2000mm, 2500mm, 3000mm, 6000mm atanapi disesuaikan

    Lebar: 1000mm, 1220mm, 150mm, 1800mm

    Kandel: 0.8mm-6mm

    Bending sakumaha ngaropea atanapi gambar

    Tés kualitas kami nawiskeun MTC (sertipikat uji giling)
    Paket Standar Paket Laut
    Simpenan atanapi henteu cekap saham
    Istilah pamayaran L / CT / T (30% DEPOSIT)
    Waktos pangiriman 7-15 dyas, atanapi numutkeun jumlah pesanan atanapi saatos negosiasi
  • sus304 ,sus316 stainless steel profile stainless steel angle bar stainless steel channel stainess steel H beam

    sus304, profil baja stainless sus316 stainless steel sudut bar stainless steel saluran stainess steel H beam

    Profil stainless steel: stainless steel bentuk L, stainless steel sudut bar, stainless steel H balok, saluran stainless steel
    Bahan Kelas: ss304 ss316
  • 2b 304  316 stainless steel sheet /stainless steel plate

    2b 304 316 lambar stainless steel / plat stainless steel

    Bahan Kelas: stainless steel 304 316 304L 316L 309S 310S 321
    Permukaan: 2B
    Kandel: 0,5mm - 5.0mm
    Téhnik : Panas ngagulung tiis digulung





  • Round Tubes

    Tabung Buleud

    Tabung stainless steel Barang 201 304 904 Pipa Baja stainless / 201 304 904L Tabung Baja stainless steel ASTMA312, A213, A376, A789, A790, A376, A249 Outsidediameter DN10-DN1200,3 / 8 ″ -100 ″, 6-2500mm Tembok témbok5 -SCH160, XS, STD, XXS, 0.5-150mm Panjang 5.8m, 6m, 11.8m, 12m, atanapi sakumaha diperyogikeun Surface Annealing, metik, digosok, caang, garis rambut, sikat, blast keusik, jst Harga istilah Ex-Work, FOB, CNF, CFR, CIF, FCA, DDP, DDU. Sareng sajabana istilah pamayaran TT, L / C, Western Union Export ka Irlandia, Singapura, I ...
  • NO.1 stainless steel plate 304  316 309s 310s 321

    NO.1 plat stainless steel 304 316 309s 310s 321

    Bahan Kelas: 304 316 304l 316l 309s 310s 321 plat stainless steel / lambar stainless steel
    Téhnik: tiris panas digulung digulung
    Permukaan: Henteu .1
    Kandel: 3mm-60mm
    Lebar: 1000mm, 1200mm, 1220mm, 1250mm, 1500mm, 2000mm sareng ngarobih
    Panjangna: 2000mm - 2500mm ngarobih
    Palayanan Tambahan: motong punch
  • 2205 Duplex Stainless Steel Pipe

    2205 Duplex Stainless Steel Pipe

    Bahan: 2205 Duplex stainless steel
    Standar: GB, ASTM, JIS, EN ...
    Nps: 1/8 "~ 24"
    Jadwal: 5; 10S; 10; 40S; 40; 80S; 100; 120; 160; XXH
    Panjangna: 6 Méter atanapi salaku pamundut
  • NO.4 brushed HL 304 316 304L 316L 309 321 stainless steel sheet stainless steel plate

    NO.4 disikat HL 304 316 304L 316L 309 321 stainless steel lambar pelat stainless steel

    Bahan Kelas: 304 316 304L 316L 321 309s 310s lambar stainless steel / pelat stainless steel
    Permukaan: No.4 HL Disikat
    Ukuran: Lebar: 1000mm 1220mm 1500mm 1800mm 2000mm
    Panjangna: 2000mm 2440mm 2500mm
    Kandel: 0.3mm - 6mm


  • Stainless steel H Beam

    Baja stainless steel H Beam

    Balok dina sababaraha bentuk sareng ukuran béda-béda. Jinis anu paling umum mirip sareng Modal I atanapi Modal H. Aranjeunna umumna dianggo dina konstruksi, rékayasa sipil, mesin beurat, konstruksi treuk sareng tugas-tugas beurat anu sanés. Balok biasana dianggo pikeun ngadukung struktur anu beurat. Ieu kusabab kamampuanna pikeun nahan beban anu beurat, utamina ku nolak ngalawan tikungan. Hal ieu paling umum diukur ku jangkungna, lébar flange, kandel flange sareng kandelna wéb. Beam sayogi dina Alumin ...
  • Stainless Steel Round Bar

    Bar babak stainless steel

    Bahan: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, jsb Panjangna: 6m, 5.8m, 12m atanapi sakumaha anu diperyogikeun Permukaan: Caang (digosok), jeruk, hideung / Panas Digulung / Tiis Dicét / dikupas Bar buleud 1) Panas digulung bar hideung: (5-400) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun. 2) Asam buleud asam: (5-400) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan Anjeun. 3) Tiis ngagambar bar caang: (1-20) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan Anjeun. 4) Polisi buleud buleud: (5-400) x6000mm atanapi ...
  • Stainless Square Solid Steel Bar

    Baja stainless steel Square Square

    Bahan: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, jsb Panjangna: 6m, 5.8m, 12m atanapi sakumaha anu diperyogikeun Permukaan: Caang (digosok), jeruk, hideung / Panas Digulung / Tiis Digambar / Dikupas bar Pasagi 1) Bar hideung digulung panas: (5 * 5-400 * 400) x6000mm atanapi numutkeun pamundut anjeun. 2) Asam bar pasagi: (5 * 5-400 * 400) x6000mm atanapi numutkeun pamundut anjeun. 3) Cold square bar digambar: (1 * 1-20 * 20) x6000mm atanapi numutkeun pamundut anjeun. 4) Polishing kotak pasagi: (5 * 5-400 ...
  • stainless steel hexagon bar

    bar héksagon stainless steel

    Katerangan: stainless steel bar Bahan: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, jsb Panjangna: 6m, 5.8m, 12m atanapi sakumaha diperyogikeun Permukaan: Caang (dipoles) , hideung Téhnik: Forged / Hot Rolled / Cold Drawn / Peeled 1.Round bar 1) Hot digulung hideung bar: (5-400) x6000mm atanapi nurut kana sarat anjeun. 2) Asam buleud asam: (5-400) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan Anjeun. 3) Tiis ngagambar bar caang: (1-20) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan Anjeun. 4) Polis ...
  • stainless steel sheet

    lambar stainless steel

    Bahan Kelas: 304 316 304L 316L 309S 310S 321
    Permukaan: NO.1, 2B, NO.4 (Disikat), 6k (BA), 8K.
    Ukuran: Kandel: 0.03mm-200mm
    Panjangna: 2000mm, 2440mm, 2500mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm
    Lebar: 1000mm, 1220mm, 1500mm, 2000mm.




1234 Teras> >> Halaman 1/4
gtag ('config', 'AW-607285546');