Bar stainless steel

  • Stainless Steel Round Bar

    Bar babak stainless steel

    Bahan: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, jsb Panjangna: 6m, 5.8m, 12m atanapi sakumaha anu diperyogikeun Permukaan: Caang (digosok), jeruk, hideung / Panas Digulung / Tiis Dicét / dikupas Bar buleud 1) Panas digulung bar hideung: (5-400) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun. 2) Asam buleud asam: (5-400) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan Anjeun. 3) Tiis ngagambar bar caang: (1-20) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan Anjeun. 4) Polisi buleud buleud: (5-400) x6000mm atanapi ...
  • Stainless Square Solid Steel Bar

    Baja stainless steel Square Square

    Bahan: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, jsb Panjangna: 6m, 5.8m, 12m atanapi sakumaha anu diperyogikeun Permukaan: Caang (digosok), jeruk, hideung / Panas Digulung / Tiis Digambar / Dikupas bar Pasagi 1) Bar hideung digulung panas: (5 * 5-400 * 400) x6000mm atanapi numutkeun pamundut anjeun. 2) Asam bar pasagi: (5 * 5-400 * 400) x6000mm atanapi numutkeun pamundut anjeun. 3) Cold square bar digambar: (1 * 1-20 * 20) x6000mm atanapi numutkeun pamundut anjeun. 4) Polishing kotak pasagi: (5 * 5-400 ...
  • stainless steel hexagon bar

    bar héksagon stainless steel

    Katerangan: stainless steel bar Bahan: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, jsb Panjangna: 6m, 5.8m, 12m atanapi sakumaha diperyogikeun Permukaan: Caang (dipoles) , hideung Téhnik: Forged / Hot Rolled / Cold Drawn / Peeled 1.Round bar 1) Hot digulung hideung bar: (5-400) x6000mm atanapi nurut kana sarat anjeun. 2) Asam buleud asam: (5-400) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan Anjeun. 3) Tiis ngagambar bar caang: (1-20) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan Anjeun. 4) Polis ...
  • Stainless Steel Bar

    Bar stainless steel

    Bar stainless steel Kelas 201 202 301 303 303Cu 304 304J1 304L 316 316L 309S 310S 316Ti 321 430 420 410 409L 904L Standar ASTM, AISI, DIN, EN, GB, JIS Diaméter 2mm – 159mm Panjang 5.8M, 6m atanapi salaku Toleransi konsumén Diaméter Luar: +/- 0.2mm, Kandel: +/- 0.02nn, Panjangna: +/- 5mm Permukaan 180G, 320G, 400G Satin / Garis Rambut 500G, 600G atanapi 800G Eunteung bérés Aplikasi Pangwangunan hiasan, jok, alat industri waktos Pangiriman A .7 dinten upami barang ieu mah ...
gtag ('config', 'AW-607285546');