Propil stainless steel

  • galvanized steel gutter

    talang baja galvanis


    Panjangna: 2000mm, 2500mm, 3000mm, 6000mm atanapi disesuaikan

    Lebar: 1000mm, 1220mm, 150mm, 1800mm

    Kandel: 0.8mm-6mm

    Bending sakumaha ngaropea atanapi gambar

    Tés kualitas kami nawiskeun MTC (sertipikat uji giling)
    Paket Standar Paket Laut
    Simpenan atanapi henteu cekap saham
    Istilah pamayaran L / CT / T (30% DEPOSIT)
    Waktos pangiriman 7-15 dyas, atanapi numutkeun jumlah pesanan atanapi saatos negosiasi
  • sus304 ,sus316 stainless steel profile stainless steel angle bar stainless steel channel stainess steel H beam

    sus304, profil baja stainless sus316 stainless steel sudut bar stainless steel saluran stainess steel H beam

    Profil stainless steel: stainless steel bentuk L, stainless steel sudut bar, stainless steel H balok, saluran stainless steel
    Bahan Kelas: ss304 ss316
  • Stainless steel H Beam

    Baja stainless steel H Beam

    Balok dina sababaraha bentuk sareng ukuran béda-béda. Jinis anu paling umum mirip sareng Modal I atanapi Modal H. Aranjeunna umumna dianggo dina konstruksi, rékayasa sipil, mesin beurat, konstruksi treuk sareng tugas-tugas beurat anu sanés. Balok biasana dianggo pikeun ngadukung struktur anu beurat. Ieu kusabab kamampuanna pikeun nahan beban anu beurat, utamina ku nolak ngalawan tikungan. Hal ieu paling umum diukur ku jangkungna, lébar flange, kandel flange sareng kandelna wéb. Beam sayogi dina Alumin ...
  • Equal Unequal ss304 316 stainless steel angle bar

    Sarua Béda anu teu sami ss304 316 waja sudut stainless steel

    Pedaran Sarua Sarua ss304 316 waja sudut stainless steel Standar ASTM JIS DIN EN GB BS NF Patali Tipe Babak, Alun-alun, Heksagonal, Datar, Sudut Permukaan Acar, Hideung, Caang, Poles, Blasting, jsb Panjangna 5.8m, 6m atanapi sakumaha sarat Istilah Harga EX-Work, FOB, CFR, CIF, CNF Payment Term T / T, L / C, Western union Market Europe, South America, Africa, Oceania, sapertos: USA, Jérman, India, Iran, Dubai, Iraq, Vietnam, Irlandia, Singapura, jst. Pakét dibuntel, kotak kai kanggo paket standar ékspor. Pangiriman ...
gtag ('config', 'AW-607285546');