Stainless steel Coil

  • 304 304L 316 316Ti 316L Stainless Steel Coil

    304 304L 316 316Ti 316L Stainless Steel Coil

    Nami Produk Bahan Baja Stainless Steel 304 304L 316 316Ti 316L Kandelna 0.3mm -20mm Lebar 600mm, 1000mm, 1219mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm, jsb Panjang 2000mm, 2440mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm, jsb Permukaan BA / 2B / NO.1 /NO.4/8K(Mirror)/HL/Brush/Polished/Bukti kualitas test urang tiasa nawiskeun MTC (sertipikat uji pabrik) Istilah pamayaran L / C, T / T, Western Union, Stock Cash atanapi henteu Gaduh saham siap Sampel Disayogikeun Ukuran Bebas Wadah 20ft GP: 5898mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (...
  • Cold Rolled Stainless Steel Coil

    Digulung tiis Steel Steel coil

    Ngaran produk Tiis Rolled Bahan Baja Stainless Steel 304 304L 316 316L 309S 310S 321 Kelas Kandel 0.3mm -10mm Lebar 600mm, 1000mm, 1219mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm, jsb Panjang 2000mm, 2440mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm, jsb Permukaan BA / 2B / NO.1 / NO.4 / 8K / HL Tés kualitas urang tiasa nawiskeun MTC (sertipikat uji giling) Istilah pamayaran L / C, T / T, Western Union, Stock Cash atanapi henteu Gaduh saham siap Sampel Disayogikeun Bebas Wadah Ukuran 20ft GP: 589 ...
  • Stainless steel coil

    Coil stainless steel

    Bahan stainless steel coil Bahan 201/201/203/304 / 304L / 309/309 / 309S / 310 / 310S / 316 / 316L / 410/430, jsb. Standar ASTM, GB, JIS, jsb. Kandel 0.15-100mm Lebar 600-2500mm Panjang 1000-6000mm atanapi salaku kabutuhan pelanggan Permukaan réngsé 2B / BA / HAIRLINE / 8KNO.4 Téhnik Tiis digulung / panas digulung Koil beurat 3.5-5tons pikeun standar normal atanapi sakumaha sarat anjeun Coil ID 508mm Packing Craft kertas + bungkus pelat waja Produktivitas 5000T / M Pamayaran TT / LC / Western union ...
  • 904L Stainless Steel Coil

    904L Stainless Steel Coil

    Nami Produk Bahan Baja Coil 904L Kandel 0.3mm -20mm Lebar 600mm, 1000mm, 1219mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm, jsb Panjang 2000mm, 2440mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm, jsb Permukaan BA / 2B / NO.1 / NO.4 / 8K (Eunteung) / HL / Disikat / Dipoles / tés Kualitas Caang urang tiasa nawiskeun MTC (sertipikat uji pabrik) Istilah pamayaran L / C, T / T, Western Union, Simpenan Tunai atanapi henteu Gaduh saham siap Sampel Disayogikeun Kontainer Ukuran 20ft GP: 5898mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Tinggi) 40ft GP: 12032 ...
  • EN1.4301 EN1.4306 304 304L Stainless Steel Coil

    EN1.4301 EN1.4306 304 304L Stainless Steel Coil

    Ngaran Produk Bahan Baja Stainless Steel EN1.4301 EN1.4306 304 304L Kandelna 0.3mm -20mm Lebar 600mm, 1000mm, 1219mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm, jsb Panjang 2000mm, 2440mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm, jsb Surface BA / 2B / NO.1 / NO.4 / 8K (Eunteung) / HL / Disikat / Dipoles / Terang Kualitas tés urang tiasa nawiskeun MTC (sertipikat uji pabrik) Istilah pamayaran L / C, T / T, Western Union, Stock Cash atanapi henteu Boga siap saham Sampel Disayogikeun Kontainer Ukuran 20ft GP: 5898mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393 ...
  • 310 310S Stainless Steel Coil

    310 310S Stainless Steel Coil

    Ngaran Produk Bahan Baja Stainless Steel 310 310S Kandel 0.3mm -20mm Lebar 600mm, 1000mm, 1219mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm, jsb Panjang 2000mm, 2440mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm, jsb Permukaan BA / 2B / NO.1 / NO. 4 / 8K (Eunteung) / HL / Brus / Dipoles / Caang tés Kualitas kami tiasa nawiskeun MTC (sertipikat uji kilang) Istilah pamayaran L / C, T / T, Western Union, Stock Cash atanapi henteu Gaduh saham siap Sampel Disayogikeun Ukuran Wadah Gratis 20ft GP: 5898mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Tinggi) 40ft GP: ...
  • Hot Rolled Cold Rolled Stainless Steel Coil

    Panas digulung tiis digulung stainless steel coil

    Ngaran Produk Bahan Baja Stainless Steel 201 304 304L 309 309S 310 310S 316 316Ti 316L 321 410 430 2205 904L Kandelna 0.3mm -20mm Lebar 600mm, 1000mm, 1219mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm, jsb Panjang 2000mm, 2440mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm , jsb Permukaan BA / 2B / NO.1 / NO.4 / 8K (Eunteung) / HL / Brus / Dipoles / Caang tés Kualitas kami tiasa nawiskeun MTC (sertipikat uji pabrik) Istilah pamayaran L / C, T / T, Western Union , Saham Tunai Atanapi Henteu siap saham Sampel Disayogikeun Wadah Gratis Ukuran 20 ...
  • 321 Stainless Steel Coil

    321 Koil Steel

    Ngaran Produk Bahan Baja Stainless Steel 201 304 304L 309 309S 310 310S 316 316Ti 316L 321 410 430 2205 904L Kandelna 0.3mm -20mm Lebar 600mm, 1000mm, 1219mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm, jsb Panjang 2000mm, 2440mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm , jsb Permukaan BA / 2B / NO.1 / NO.4 / 8K (Eunteung) / HL / Brus / Dipoles / Caang tés Kualitas kami tiasa nawiskeun MTC (sertipikat uji pabrik) Istilah pamayaran L / C, T / T, Western Union , Saham Tunai Atanapi Henteu siap saham Sampel Disayogikeun Wadah Gratis Ukuran 20 ...
  • 2205 Stainless Steel Coil

    2205 Koil Steel

    Nami Produk Bahan Baja Coil 2205 Kandel 0.3mm -20mm Lebar 600mm, 1000mm, 1219mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm, jsb Panjang 2000mm, 2440mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm, jsb Permukaan BA / 2B / NO.1 / NO.4 / 8K (Eunteung) / HL / Disikat / Dipoles / tés Kualitas Caang urang tiasa nawiskeun MTC (sertipikat uji kilang) Istilah pamayaran L / C, T / T, Western Union, Stock Cash atanapi henteu Gaduh saham anu siap Sampel Disayogikeun Kontainer Ukuran 20ft GP: 5898mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Tinggi) 40ft GP: 1203 ...
  • 309 309S Stainless Steel Coil

    309 309S Stainless Steel Coil

    Nami Produk Bahan Baja Stainless Steel 309 309S Kandel 0.3mm -20mm Lebar 600mm, 1000mm, 1219mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm, jsb Panjang 2000mm, 2440mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm, jsb Permukaan BA / 2B / NO.1 / NO. 4 / 8K (Eunteung) / HL / Brus / Dipoles / Caang tés Kualitas kami tiasa nawiskeun MTC (sertipikat uji kilang) Istilah pamayaran L / C, T / T, Western Union, Stock Cash atanapi henteu Gaduh saham siap Sampel Disayogikeun Ukuran Wadah Gratis 20ft GP: 5898mm (Panjang) x2352mm (Lebar) x2393mm (Tinggi) 40ft GP: ...
gtag ('config', 'AW-607285546');