Produk

  • Titanium Pipe

    Pipa Titanium

    1 Nami Produk Murni Titanium & Titanium Alloy Tube / Pipe / Tubing / Titanium Hollow Bar / Capillary Titanium Tube 2 Titanium Grade Gr1, GR2, GR4, GR5, GR7, GR9 jsb 3 Standar patuh ASTM B338 / ASME SB338, ASTM B337 / ASME SB337, ASTM B861 / ASME SB861, ASTM B862 / ASME SB862, AMS4911, AMS4928 jst. 4 Dimensi Range OD: 3-156mm atanapi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan THK: 0.2-50mm atanapi Numutkeun sarat konsumén 5 Tube Wangun Babak, Pasagi, Datar , Coil sareng sajabana ...
  • Titanium Bar

    Titanium Bar

    Pedaran Titanium bar / Titanium rod Material Gr1, Gr2, Gr3, Gr4, Gr5, Gr7, Gr6, Gr9, Gr11, Gr12, Gr16, Gr17, Gr25 TA0, TA1, TA2, TA5, TA6, TA7, TA9, TA10, TB2, TC1, TC2, TC3, TC4 Standard ASTM B265, ASME SB265, DIN17851, TiA16Zr5Mo1.5, JIS4100-2007, GB3461-2007 MOQ 1kg Equepment used CNC lathes, Milling machine, Machining Center, Thread rolling machine Magnetic jarum mesin polishing Paket Standar ékspor paket, cocog pikeun sagala jinis transportasi, atanapi sakumaha diperlukeun. Aplikasi 1. Dumasar Luhur di ...
  • Titanium Plate

    Lempeng titanium

    Pedaran ASTM B265 Titanium plate / Titanium lambaran Bahan Kelas 1: Titanium Murni, kakuatan anu kawilang lemah sareng kamuktosan tinggi. Kelas 2: Titanium murni anu paling seueur dianggo. Kombinasi kakuatan, kamampuan sareng kawat anu pangsaéna. Kelas 3: Titanium kakuatan tinggi, dianggo pikeun Matrix-pelat dina cangkang sareng tukeur panas. Kelas 5: Paduan titanium anu paling didamel. Kakuatan anu luar biasa. résistansi panas tinggi. Kelas 7: Résistansi korosi anu luhung dina ngirangan sareng ngoksidasi lingkungan ...
  • galvanized steel gutter

    talang baja galvanis


    Panjangna: 2000mm, 2500mm, 3000mm, 6000mm atanapi disesuaikan

    Lebar: 1000mm, 1220mm, 150mm, 1800mm

    Kandel: 0.8mm-6mm

    Bending sakumaha ngaropea atanapi gambar

    Tés kualitas kami nawiskeun MTC (sertipikat uji giling)
    Paket Standar Paket Laut
    Simpenan atanapi henteu cekap saham
    Istilah pamayaran L / CT / T (30% DEPOSIT)
    Waktos pangiriman 7-15 dyas, atanapi numutkeun jumlah pesanan atanapi saatos negosiasi
  • sus304 ,sus316 stainless steel profile stainless steel angle bar stainless steel channel stainess steel H beam

    sus304, profil baja stainless sus316 stainless steel sudut bar stainless steel saluran stainess steel H beam

    Profil stainless steel: stainless steel bentuk L, stainless steel sudut bar, stainless steel H balok, saluran stainless steel
    Bahan Kelas: ss304 ss316
  • 2b 304  316 stainless steel sheet /stainless steel plate

    2b 304 316 lambar stainless steel / plat stainless steel

    Bahan Kelas: stainless steel 304 316 304L 316L 309S 310S 321
    Permukaan: 2B
    Kandel: 0,5mm - 5.0mm
    Téhnik : Panas ngagulung tiis digulung





  • Round Tubes

    Tabung Buleud

    Tabung stainless steel Barang 201 304 904 Pipa Baja stainless / 201 304 904L Tabung Baja stainless steel ASTMA312, A213, A376, A789, A790, A376, A249 Outsidediameter DN10-DN1200,3 / 8 ″ -100 ″, 6-2500mm Tembok témbok5 -SCH160, XS, STD, XXS, 0.5-150mm Panjang 5.8m, 6m, 11.8m, 12m, atanapi sakumaha diperyogikeun Surface Annealing, metik, digosok, caang, garis rambut, sikat, blast keusik, jst Harga istilah Ex-Work, FOB, CNF, CFR, CIF, FCA, DDP, DDU. Sareng sajabana istilah pamayaran TT, L / C, Western Union Export ka Irlandia, Singapura, I ...
  • NO.1 stainless steel plate 304  316 309s 310s 321

    NO.1 plat stainless steel 304 316 309s 310s 321

    Bahan Kelas: 304 316 304l 316l 309s 310s 321 plat stainless steel / lambar stainless steel
    Téhnik: tiris panas digulung digulung
    Permukaan: Henteu .1
    Kandel: 3mm-60mm
    Lebar: 1000mm, 1200mm, 1220mm, 1250mm, 1500mm, 2000mm sareng ngarobih
    Panjangna: 2000mm - 2500mm ngarobih
    Palayanan Tambahan: motong punch
  • 2205 Duplex Stainless Steel Pipe

    2205 Duplex Stainless Steel Pipe

    Bahan: 2205 Duplex stainless steel
    Standar: GB, ASTM, JIS, EN ...
    Nps: 1/8 "~ 24"
    Jadwal: 5; 10S; 10; 40S; 40; 80S; 100; 120; 160; XXH
    Panjangna: 6 Méter atanapi salaku pamundut
  • NO.4 brushed HL 304 316 304L 316L 309 321 stainless steel sheet stainless steel plate

    NO.4 disikat HL 304 316 304L 316L 309 321 stainless steel lambar pelat stainless steel

    Bahan Kelas: 304 316 304L 316L 321 309s 310s lambar stainless steel / pelat stainless steel
    Permukaan: No.4 HL Disikat
    Ukuran: Lebar: 1000mm 1220mm 1500mm 1800mm 2000mm
    Panjangna: 2000mm 2440mm 2500mm
    Kandel: 0.3mm - 6mm


  • Stainless steel H Beam

    Baja stainless steel H Beam

    Balok dina sababaraha bentuk sareng ukuran béda-béda. Jinis anu paling umum mirip sareng Modal I atanapi Modal H. Aranjeunna umumna dianggo dina konstruksi, rékayasa sipil, mesin beurat, konstruksi treuk sareng tugas-tugas beurat anu sanés. Balok biasana dianggo pikeun ngadukung struktur anu beurat. Ieu kusabab kamampuanna pikeun nahan beban anu beurat, utamina ku nolak ngalawan tikungan. Hal ieu paling umum diukur ku jangkungna, lébar flange, kandel flange sareng kandelna wéb. Beam sayogi dina Alumin ...
  • Stainless Steel Round Bar

    Bar babak stainless steel

    Bahan: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, jsb Panjangna: 6m, 5.8m, 12m atanapi sakumaha anu diperyogikeun Permukaan: Caang (digosok), jeruk, hideung / Panas Digulung / Tiis Dicét / dikupas Bar buleud 1) Panas digulung bar hideung: (5-400) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun. 2) Asam buleud asam: (5-400) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan Anjeun. 3) Tiis ngagambar bar caang: (1-20) x6000mm atanapi numutkeun ka kabutuhan Anjeun. 4) Polisi buleud buleud: (5-400) x6000mm atanapi ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4
gtag ('config', 'AW-607285546');