Warta Perusahaan

  • Waktos Post: 09-20-2020

    Konsumén anu dipikacinta: Usaha kami ngembang kusabab kamajuan anu teras-terasan dina sababaraha taun ieu. Ti Séptémber 2020, kami ngadegkeun perusahaan énggal namina Jiangsu TISCO Industrial Co., Ltd. Jiangsu Gabung Industrial Co, Ltd ayeuna mangrupikeun cabang Jiangsu TISCO Industrial Co., Ltd. Punten perhatoskeun. Maca deui »

  • Waktos Post: 06-11-2020

    Nalika milih stainless steel anu kedah nahan lingkungan anu korosif, steels stainless austenit biasana dianggo. Ngagaduhan sipat mékanis anu saé, jumlah nikel sareng kromium anu tinggi dina steels stainless austenit ogé nyayogikeun résistansi korosi anu luar biasa. Salaku tambahan, ...Maca deui »

gtag ('config', 'AW-607285546');