Baja waja

  • Titanium Pipe

    Pipa Titanium

    1 Nami Produk Murni Titanium & Titanium Alloy Tube / Pipe / Tubing / Titanium Hollow Bar / Capillary Titanium Tube 2 Titanium Grade Gr1, GR2, GR4, GR5, GR7, GR9 jsb 3 Standar patuh ASTM B338 / ASME SB338, ASTM B337 / ASME SB337, ASTM B861 / ASME SB861, ASTM B862 / ASME SB862, AMS4911, AMS4928 jst. 4 Dimensi Range OD: 3-156mm atanapi Numutkeun ka kabutuhan pelanggan THK: 0.2-50mm atanapi Numutkeun sarat konsumén 5 Tube Wangun Babak, Pasagi, Datar , Coil sareng sajabana ...
  • Titanium Plate

    Lempeng titanium

    Pedaran ASTM B265 Titanium plate / Titanium lambaran Bahan Kelas 1: Titanium Murni, kakuatan anu kawilang lemah sareng kamuktosan tinggi. Kelas 2: Titanium murni anu paling seueur dianggo. Kombinasi kakuatan, kamampuan sareng kawat anu pangsaéna. Kelas 3: Titanium kakuatan tinggi, dianggo pikeun Matrix-pelat dina cangkang sareng tukeur panas. Kelas 5: Paduan titanium anu paling didamel. Kakuatan anu luar biasa. résistansi panas tinggi. Kelas 7: Résistansi korosi anu luhung dina ngirangan sareng ngoksidasi lingkungan ...
  • Titanium Bar

    Titanium Bar

    Pedaran Titanium bar / Titanium rod Material Gr1, Gr2, Gr3, Gr4, Gr5, Gr7, Gr6, Gr9, Gr11, Gr12, Gr16, Gr17, Gr25 TA0, TA1, TA2, TA5, TA6, TA7, TA9, TA10, TB2, TC1, TC2, TC3, TC4 Standard ASTM B265, ASME SB265, DIN17851, TiA16Zr5Mo1.5, JIS4100-2007, GB3461-2007 MOQ 1kg Equepment used CNC lathes, Milling machine, Machining Center, Thread rolling machine Magnetic jarum mesin polishing Paket Standar ékspor paket, cocog pikeun sagala jinis transportasi, atanapi sakumaha diperlukeun. Aplikasi 1. Dumasar Luhur di ...
  • Alloy Inconel 718 Round Bar

    Alloy Inconel 718 Babak Bar

    Inconel 718 mangrupikeun paduan Nikel-Kromium janten présipitasi karasa sareng gaduh kakuatan ngarayap-beus tinggi dina suhu luhur dugi ka 700 ° C (1290 ° F). Éta ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur tibatan Inconel X-750 sareng pasipatan mékanis anu langkung saé dina suhu anu langkung handap tibatan Nimonic 90 sarengInconel X-750. Komposisi Kimia tina Inconel 718 ement Eusi Ni + Co 50 - 55% Cr 17 - 21% Fe BAL Nb + Ta 4,75 - 5.5% Mo 2,8 - 3,3% Ti 0,65 - ...
  • Nickel Alloy Plate/sheet inconel 600 601 625 X-750 718 825

    Lempeng Nikel Alloy / lambar inconel 600 601 625 X-750 718 825

    Ngaran produk Nickel Alloy Plate / sheet inconel 600 601 625 X-750 718 825 Material Monel / Inconel / Hastelloy / Duplex Steel / PH Steel / Nickel Alloy Shape Round, Forging, Ring, Coil, Flange, Disc, Foil, Spherical, Ribbon, Pasagi, Bar, Pipa, Lambaran Kelas Dupleks: 2205 (UNS S31803 / S32205), 2507 (UNS S32750), UNS S32760 (Zeron 100), 2304,904L Batur: 253Ma, 254SMo, 654SMo, F50 (UNSS32100) F60, F61, F65,1J22, N4, N6 jsb Paduan: Alloy 20/28/31 Hastelloy: HastelloyB / -2 / B-3 / C22 / C-4 / S / C276 / C-2000 / G-3 ...
  • Inconel alloy seamless pipe tube

    Tabung pipa seamless alloy Inconel

    Bahan Informasi Dasar Kelas Alloy 800 / 800H / 800HT, Alloy 625 / UNS N06625, Alloy 600 / UNS N06600, Alloy601 / UNS N06601, Alloy 800 / UNS N08800, Alloy 825 / UNS N08825, Alloy400 / UNS N04400; jsb Outer Diaméter 3.18mm-101.60mm Tembok Tebal 0.50mm-20.00mm Panjang Biasana dibereskeun panjangna 6m, tiasa sakumaha sarat konsumén Standar ASTM B163; ASTM B167; ASTM B444; ASTM B622 jll Metode Proses Tiis Digulung atanapi Tiis Rolled Industri & Kauntungan Applicati ...
gtag ('config', 'AW-607285546');