Lempeng alloy

  • Titanium Plate

    Lempeng titanium

    Pedaran ASTM B265 Titanium plate / Titanium lambaran Bahan Kelas 1: Titanium Murni, kakuatan anu kawilang lemah sareng kamuktosan tinggi. Kelas 2: Titanium murni anu paling seueur dianggo. Kombinasi kakuatan, kamampuan sareng kawat anu pangsaéna. Kelas 3: Titanium kakuatan tinggi, dianggo pikeun Matrix-pelat dina cangkang sareng tukeur panas. Kelas 5: Paduan titanium anu paling didamel. Kakuatan anu luar biasa. résistansi panas tinggi. Kelas 7: Résistansi korosi anu luhung dina ngirangan sareng ngoksidasi lingkungan ...
  • Nickel Alloy Plate/sheet inconel 600 601 625 X-750 718 825

    Lempeng Nikel Alloy / lambar inconel 600 601 625 X-750 718 825

    Ngaran produk Nickel Alloy Plate / sheet inconel 600 601 625 X-750 718 825 Material Monel / Inconel / Hastelloy / Duplex Steel / PH Steel / Nickel Alloy Shape Round, Forging, Ring, Coil, Flange, Disc, Foil, Spherical, Ribbon, Pasagi, Bar, Pipa, Lambaran Kelas Dupleks: 2205 (UNS S31803 / S32205), 2507 (UNS S32750), UNS S32760 (Zeron 100), 2304,904L Batur: 253Ma, 254SMo, 654SMo, F50 (UNSS32100) F60, F61, F65,1J22, N4, N6 jsb Paduan: Alloy 20/28/31 Hastelloy: HastelloyB / -2 / B-3 / C22 / C-4 / S / C276 / C-2000 / G-3 ...
gtag ('config', 'AW-607285546');