Bar alloy

  • Titanium Bar

    Titanium Bar

    Pedaran Titanium bar / Titanium rod Material Gr1, Gr2, Gr3, Gr4, Gr5, Gr7, Gr6, Gr9, Gr11, Gr12, Gr16, Gr17, Gr25 TA0, TA1, TA2, TA5, TA6, TA7, TA9, TA10, TB2, TC1, TC2, TC3, TC4 Standard ASTM B265, ASME SB265, DIN17851, TiA16Zr5Mo1.5, JIS4100-2007, GB3461-2007 MOQ 1kg Equepment used CNC lathes, Milling machine, Machining Center, Thread rolling machine Magnetic jarum mesin polishing Paket Standar ékspor paket, cocog pikeun sagala jinis transportasi, atanapi sakumaha diperlukeun. Aplikasi 1. Dumasar Luhur di ...
  • Alloy Inconel 718 Round Bar

    Alloy Inconel 718 Babak Bar

    Inconel 718 mangrupikeun paduan Nikel-Kromium janten présipitasi karasa sareng gaduh kakuatan ngarayap-beus tinggi dina suhu luhur dugi ka 700 ° C (1290 ° F). Éta ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur tibatan Inconel X-750 sareng pasipatan mékanis anu langkung saé dina suhu anu langkung handap tibatan Nimonic 90 sarengInconel X-750. Komposisi Kimia tina Inconel 718 ement Eusi Ni + Co 50 - 55% Cr 17 - 21% Fe BAL Nb + Ta 4,75 - 5.5% Mo 2,8 - 3,3% Ti 0,65 - ...
gtag ('config', 'AW-607285546');