Saha Kami

Jiangsu join Steel

          JIANGSU TISCO INDUSTRIAL CO., LTD didirikeun taun 2008, profesional dina ngahasilkeun coil stainless steel, plat stainless steel, pipa stainless steel, stainless steel bar , profil stainless steel sareng produk paduan. Dina 12 taun ka pengker, TISCO Industri parantos netepkeun hubungan strategis sareng seueur perusahaan hulu sareng hilir terkenal sapertos: MASTEEL, BAOSTEEL, TISCO, ZPSS, RIZHAO, JIGANG, SHOUGANG GROUP, SSAB, JISCO. Kami ogé nungkulan produk alloy sareng produk stainless steel duplex tina merk perdana dunya sapertosSéri Inconel, Monel Series, Hastelloy Series, Titanium teras salajengna.

         Saatos 12 taun pamekaran gancang, TISCO Industrial parantos janten perusahaan jasa baja komprehensif modéren anu khusus pikeun ngolah, penjualan sareng jasa téknis dina bidang produk stainless steel. Tisco Industrial ngagaduhan peralatan pamrosésan perdana anu nyayogikeun platform pamrosésan anu propésional:motong, grinding, ngabentuk, las, perlakuan panas, mesin, sareng nyemprot. Sumawona, Industri Tisco ogé ngagaduhan pusat tés mékanis sareng kimia modéren pikeun mastikeun produk anu mumpuni.

        Jiangsu TISCO Industrial parantos nyetél 10 pusat jasa pamrosésan di Wuxi, Wuhan, Hangzhou, Tianjin, Taiyuan, Zibo, Jingjiang, Tai'an, Jinan sareng Jiaxing di Cina. Ayeuna, Tisco Industri ngaliput luas 150.000㎡jeung ngagaduhan 1.300 pagawé. Tisco nekad pikeun janten "ngolah baja sareng pusat pasokan industri manufaktur"sareng"supermarket ranté tempat tina stainless steel"di Cina. Saatos inovasi sareng ngudag kaunggulan, Industri Tisco ngagaduhan seueur pemasok anu kasohor di dunya, kalayan 100.000 ton tina stainless steel dina stocking unggal taun.

      Bisnis urang ngembang sabab kamajuan kontinyu dina taun-taun ieu, sareng ayeuna urang ngadegkeun perusahaan énggal namina Jiangsu TISCO Industrial Co., Ltd. Jiangsu Gabung Industrial Co, Ltd ayeuna mangrupikeun cabang Jiangsu TISCO Industrial Co., Ltd.

why choose us
OEM
Join Steel warehouse
Factory
packing

MEREK KOPERASI

Cooperation brand

CERTIFLCATE

certificate

Palanggan

客户拜访
factory (1)
factory (3)
factory (2)

gtag ('config', 'AW-607285546');